Peace

Nu ska jag kasta mig i sängen o titta på film.
Ska somna till Maffiabröder!

Söta drömmar!


Kommentarer
Postat av: vivian

Hej! :) Jag är glad att jag har en tjej som fattar vissa e puckade i hjärnan jag höll på att koka jag med de vet inte ens vad de säger och de påstår att de kan om sin religion men de kan ingenting :)



Ta hand om dig :)

2008-11-21 @ 10:29:13
URL: http://vivian.blogg.se/
Postat av: Sara

tack gumman : ) just idag händer det inget spec.. men den 29e ere fest! ;D

2008-11-21 @ 11:47:35
URL: http://atishpare.blogg.se/
Postat av: vivian

Någon måste få dom på rätt spår de va ju helt kapott i skallen alltså spelar att de vet saker och ting det var lite roligt och att de kom med så dåliga argument tillbaks

2008-11-21 @ 14:17:37
URL: http://vivian.blogg.se/
Postat av: Sara

javisst : )



de löning och jag har bokat bord och allt just den dagen haha..

2008-11-21 @ 16:36:58
URL: http://atishpare.blogg.se/
Postat av: angela

[email protected]



adda :D

2008-11-21 @ 20:01:01
Postat av: hej! fint de du skrev om kristendomen.jag e själv 19 år o har lämmnat min onda religon islam o blivit kristen o jag tackar gud varje dag för det tills den dagen jag tar mitt sista andetag

2008-11-22 @ 00:19:42
Postat av: Anonym

hej! fint de du skrev om kristendomen.jag e själv 19 år o har lämmnat min onda religon islam o blivit kristen o jag tackar gud varje dag för det tills den dagen jag tar mitt sista andetag

föresten miljoner muslimer blir kristna varje år...förstår dom typ hahaha

ta hand om dej..!

en fråga a bara e du chilenare?

2008-11-22 @ 00:21:55
Postat av: mati

venni är du hemmi? hör av sik till mik!

2008-11-22 @ 04:55:17
URL: http://matila.blogg.se/
Postat av: Till dej som blivit Kristen

V atrevligt att du hitat tillkristendomen.

hur länge har du vart kristen?



Du kan ju lära mig liet om islam varför bytte då religion?

Skulle vara kulo veta.

Nej faktist inte.

Jag är inte chilenare jag är Halv finsk Zigenare och halv finsk.=)

2008-11-23 @ 19:28:58
URL: http://baravenla.blogg.se/
Postat av: vivian

Hehe jag vet så patetiskt att folk inte fattar vad de snackar om speciellt den där lorena som tror sig vara något men hon e orre i verkligheten belive me i know har sett henne och aa mer behöver jag inte säga :p

Tack så mycket för gratuleringen :) Det värmde :) Jag kommer från Syrien som ligger vid Turkiet :) Vart bor du?

Ta hand om dig =)

2008-11-23 @ 19:47:06
URL: http://vivian.blogg.se/
Postat av: ex muslimen

hej ! jag du, de e en låång historia, men för att förkorta den en aning : den arabiska koranen(DEN RIKTIGA) de står HUR SJUKA (jag överdriver inte, ni skulle INTE tro mej) grejeer som helst där som du skulle typ blivit chockad på rikitg om du visste...de finns en arabiska kanal,(jag e arab)där så visar en ex muslim från marocko vars far var Iman, han hade lämnat islam när han upptäckte sin egna religon var ond, o han har varje vecka, en timme vid tvn där han berättar den chokerande sanningen om islam o folk från hela världen ringer antingen för att själva berätta att han har hjälp dem finna den rätta vägen till jesus eller att hota o döda hohom men han har skyddad adress så de kan inte röra honom tack gud! men mina JAG TAR ABSOLUT INTE ALLA MUSLIMER ÖVER EN KAM! iSLAM är en ondsefull religon men inte själva muslimska människan...det finns ju en bra koran men den e INTE den riktiga..de e den som de flesta goda muslimer läser...eller tolkar...alla terrorister, de e dom som e dom ENDA riktiga muslimerna! dom läser den riktiga koranen där de står döda alla otrogna(dvs, de som ej är muslimer)



ena anna sak muslimer bör tänka på: dom här teroristerna o det här med stening o alla sjuka sharialagarna i islamiska länder, de finns överallt o de måste komma från nått ställe?om koranen var så karaim(god) så varför finns det här? varför e muslimaska länder så outveckalde? varför är KRISTENDOMEN världens största religon?

Jesus sa:

"ÄLSKA DIN FIENDE" !!!!herre min älskade jesus kristus, där, på den meningen, har vi svaret på den enda o riktiga tron i världen

men som sagt jag äslar mina fiender eller jag försöker ialla fall, så alla ni muslimer: jag ÄLSKAR ER!



har inte så mycket tid att vara inne o förkalara, jag kan skriva en hel bok om ämmnet o skillnadern mella islam o kristendomen.



men jag ska besöka din fina blogg då o då o ta han om dej tills dess..:)ps: jag e jättefacinerad at zigenarfolk:)världens vackraste folk o jag gillar att ni är troende!





http://aangelaa.blogg.se/ hon vet allt om de har jag har berättat om islam, om du vill kan du alltid prata med henne! hon kan arabiska så hon har läst koranen. jag ber dig hör av dej till henne..eller ni kaske känner varann för jag vet inte hur jag hitta din blogg?:)

puss!

2008-11-23 @ 21:32:08
Postat av: Venla svarar Till den Nya kristna=)

2008-11-24 @ 17:05:03
Postat av: Venla svara till den nya kristan tjejen

Faaan va grymt skrivet av dig!

Jag vill verkligen lära mig mer utav båda religionerna.

Fö det är nott man aldrig kan läara sig .

Jag har aldrig hört det du skriver, fan va läskigt!

men Hur reagerade dina föräldrar på när du konverterade till kristendomen? va sa släkten?

Ja jag läser Angelas blogg dagligen, det e så jävla rolig o grym.

Jo vi har en lång hostoria, men de finns mycket kvar att förändra , visste du att zigenare i sverige o finland o Usa o england har det bäst.. Zigenare i tex Grekland polen, italine Har inag mänsklig rättigheter, dom får inget medborgarskap, inga identitesförhandlingar. Dom får fortfarande inte gå i skolan. Inga hus har dom. Men det är det inget som tar upp."



Sköt om dig! Pusss

2008-11-30 @ 14:34:38
URL: http://baravenla.blogg.se/
Postat av: Leyla

Oj vad lustigt.. Jag är kristen ortodox från Syrien. Eller jag var kristen ortodox förut, men jag konverterade till Islam.

2008-12-04 @ 16:43:37
Postat av: Angela

Ex muslim.



Vad roligt att höra att du hittar den rätta vägen. Du är räddad från dödsriketsportar och Gud kommer alltid ta emot dig med sin famn.



Gud välsigna dig!

2008-12-05 @ 12:35:25
URL: http://aangelaa.blogg.se/
Postat av: Michell

Vaddå så det är fel väg om man har valt Islam? Sluta leka så troende Angela, en kristen skulle inte hålla på som du gör. Och jag vet.

2008-12-09 @ 19:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0